ExtrusionPower yazılımın 21.sürümü Şangaydaki ‘Aluminium China’ fuarında tanıtıldı

Ekim 17, 2019, Istanbul. ‘ALUMİNIUM CHINA‘ , 500’den fazla katılımcı ve 20.000 ziyaretçisi ile birlikte, endüstrinin önde gelen uzmanlarını, en ileri teknolojilerini ve gelişmiş uygulamaları bir araya getiren, tüm alüminyum tedarik zincirini kapsayan, Asya’nın en önemli alüminyum endüstrisi platformudur.

“Aluminium China 2019” uluslararası fuarına katılanlar, MIP Ltd.’den V21 ıle ekstrüzyon kalıp üretim yazılımı ExtrusionPower in bugüne kadarki en güçlü sürümünü gördüler.

Bu yılki etkinlikte. MIP ve Çin bayisi Dotoworld, alüminyum ekstrüzyon kalıplarının üretiminde en son yazılım teknolojilerini sergilemek için birlikte bir stand paylaştı. MIP’in ExtrusionPower yazılımı, tasarım kalitesini ve üretim hızını arttırmak amacı ile, farklı kalıp zorluk seviyelerinde alüminyum ekstrüzyon kalıplarınin işlemini otomatikleştiren bir yazılım çözümü sunar.

Fuar standına gelen çok sayıdaki ziyeretçiyi gören, Dotoworld’ün satış müdürü Chen Lin, şöyle diyor: “ExtrusionPower, alüminyum ekstrüzyon kalıp üretimi için, tasarımdan (CAD) imalata (CAM) simülasyona (CAE) ve ürün veri yönetimine (PDM) kadar tüm disiplinleri kapsayan dünyanın tek entegre yazılım paketidir. Ardından Chen Lin devam ediyor “Yazılım portföyümüze ExtrusionPower yazılımını eklemek, artık müşterilerimize eksiksiz bir ekstrüzyon kalıp teknolojisi çözümü sunabileceğimiz ve Çin’deki daha yüksek kaliteli kalıpları daha hızlı üretmek için en son teknolojiyi kullanmak isteyen müşterilerimizi destekleyebileceğimiz anlamına geliyor “

Dotoworld, ekstrüzyon kalıpçılarının ve ekstrüzyoncuların çoğunlukla bulunduğu Çin’deki ana bölgeleri kapsayan, farklı şehirlerinde satış ve destek ekiplerine sahiptir.
MIP, ürün portföyünü sürekli olarak genişletiyor: Yeni ürün geliştirmeleri arasında, MIP’in Şangay’daki fuarda sunduğu yeni nesil otomatik kalıp modelleyicisi Extrumat da bulunuyor.

Dotoworld hakkında

Dotoworld şirketi, Bilgisayar Destekli Tasarım (CAD) ve Ürün Yaşam Döngüsü Yönetimi (PLM) yazılım çözümleri konusunda Çin’in önde gelen şirketlerinden biridir. Dotoworld, kapsamlı üretim geliştirme uzmanlığı ve yazılım teknolojileri sağlayarak müşterilerin mühendislik işlemlerini optimize etmelerine yardımcı olur. Dotoworld, hızlı destek ve eğitim gibi hizmetleri içeren tüm ExtrusionPower ürün portföyünü müşterilerine sunar. Merkezi Pekin şehrinde bulunan Dotoworld, Çin’in her yerinde satış ve teknik destek hizmetleri sunmaktadır..
En son haberler, bilgiler veya gösterimler için, http://www.dotoworld.com adresindeki şirketin web sitesini ziyaret edebilirsiniz

MIP hakkında

MIP Ltd şirketi, dünyanın önde gelen, kullanımı kolay ekstrüzyon kalıpları tasarımı, makine mühendisliği, imalat ve ürün veri yönetimi alanlarında CAD / CAM / PDM yazılımları geliştirmekte ve pazarlamaktadır. Geniş deneyimi ve dünya çapında yüzlerce müşterisi ile MIP, ürünlerini kendi ofisleri ve dünya çapında bir satıcı ağı aracılığıyla dağıtır ve destekler.
ExtrusionPower, Alüminyum Ekstrüzyon kalıplarının tasarım ve üretiminde kullanılan için bilgiye dayalı bir 3D CAD uygulamasıdır. Komple ekstrüzyon kalıp setlerinin oluşturulması için yeni bir doğrudan tasarım yaklaşımına sahip olan ExtrusionPower, yenilikçi bir uygulama arayan kalıp üreticileri için lider bir çözümdür.

En son haberler, bilgiler veya tanıtımlar için http://mip-group.com.tr/ adresindeki şirketin web sitesini ziyaret edebilirsiniz